Karwei lanceert nieuw concept 

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Karwei is van plan om in 2021 al haar vestigingen getransformeerd te hebben naar het nieuwe concept. Het nieuwe concept is vooral gericht op woninginrichting. De formule heeft 136 vestigingen en is van plan om voor eind dit jaar 30 á 35 vestigingen omgebouwd te hebben naar het nieuwe concept. Dit meldde Retailnews onlangs.

De bouwketen opende op 10 mei jl. zijn nieuwe flagshipstore aan de Daniël Goedkoopstraat in Amsterdam. Franchisegever Machiel van der Sluis laat aan RetailNews weten: “Het is niet de vraag of het loont om hierin de investeren, dat is zonder meer het geval.” Het is de derde Karwei die is omgebouwd naar het nieuwe concept naast de vestigingen in Goirle en Uden. De winkel biedt vierduizend vierkante meter aan producten voor klussen en inrichting.”De meeste vestigingen zullen omgebouwd worden en enkelen zullen ook een nieuwe locatie krijgen. “Maar op de meeste plaatsen blijven we zitten waar we zitten”, aldus van der Sluis.

Daarnaast zal de formule pop-up stores openen, zoals de vestiging in de Kalverstraat. Van der Sluis wil de vestigingen op high traffic locaties, zodat de consument het nieuwe concept van Karwei leert kennen. “Het is een hele fijne marketingtool, die ons zeker in Amsterdam erg heeft geholpen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website