KFC (her)opent zeven vestigingen na akkoord met curatoren van KBS

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


KFC heeft een akkoord gesloten met de curatoren van voormalig franchisenemer KBS. De zeven vestigingen zullen spoedig worden geopend voor de klanten.

Gisteren hebben de curatoren mr Sjoerd Tilman (MannaertsAppels, Breda)  en mr Jan J. Dingemans (De advocaten van Van Riet, Utrecht) met de heer Joost Labadie namens KFC een overeenkomst gesloten waarbij de activa van de failliet verklaarde KBS ondernemingen zijn overgenomen. Daarbij zijn partijen overeengekomen dat zo veel mogelijk personeel in dienst zal komen van KFC. Vanaf vandaag zal KFC een aanvang nemen met de voorbereidingen van de opening van de restaurants in Hengelo, Venlo, Eindhoven, Arnhem, Breda, Middelburg en Tilburg. Zo moeten ondermeer de goederen die de banken in bezit hadden genomen weer teruggeplaatst worden. Met deze banken is inmiddels ook een akkoord gesloten door de curatoren.

Formule manager Joost Labadie en Market Director Mark van ‘t Loo geven aan verheugd te zijn dat de constructieve overleggen met de curatoren tot snelle heropening van de restaurants heeft geleid. “Voor KFC is het heel belangrijk om snel de restaurants in te kunnen zodat ook het personeel voor de organisatie zoveel als mogelijk behouden kan worden. Er worden nu gesprekken gevoerd met de werknemers. Die geven aan graag voor de KFC formule aan de slag te willen. Daarmee kan hopelijk het verhaal rond KBS een positief einde krijgen. Als alles meezit, zijn de restaurants binnen twee weken open en kunnen we ook onze gasten weer verwelkomen.”

dinsdag 4 oktober 2011.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.