Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KUBUS op weg naar 100 vestigingen in 2011

KUBUS

Franchiseformule KUBUS heeft recent 3 nieuwe vestigingen geopend in: Harderwijk, Utrecht en Heerenveen. In 2010 zijn er bij KUBUS inmiddels 12 nieuwe vestigingen geopend, waaronder een zogenaamde functionele vestiging: Abbekerk – Multimedia.

“We zijn hard op weg om de groeidoelstelling van 15 vestigingen in 2010 te halen”, aldus de formule die zich heeft gespecialiseerd in Administratie, Accountants- en Fiscale diensten en bedrijfsadvisering. Onder de bedrijsadvisering valt de zogenaamde Multifunctionele diensten zoals Multimediazaken: Logo, huisstijl, website; Personeel & Organsisatie, HRM, Automatisering & Informatisering etc. Door deze uibreiding kan KUBUS de ondernemer steeds beter op alle voorkomende bedrijfsfunctie ondersteunen. Het aanbieden van haar diensten op basis van one-stop-shopping principe is een van de hoofddoelstellingen van KUBUS Coöperatie u.a.

Over KUBUS Coöperatie
Kubus de ondernemer is een veelzijdige financiële dienstverlener voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met een sterke lokale aanwezigheid en professionele ondersteuning vanuit de hoofdvestiging werkt Kubus Coöperatie met haar leden aan een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en service voor haar klanten en tegen een redelijke prijs.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 31 augustus 2010.