KUBUS opent 100e vestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

KUBUS_administratie-belastingadvies-en_accountantskantoren_belastingen
KUBUS Coöperatie opent de 100e vestiging in haar franchisenetwerk. Met de nieuwe aanwinst KUBUS Assurantiën in Dordrecht breidt de franchiseorganisatie haar dienstverlening verder uit. KUBUS Assurantiën legt de focus voornamelijk op zakelijke schadeverzekeringen van ondernemers. De nieuwe vestiging in Dordrecht werkt landelijk en uitsluitend voor klanten van de KUBUS kantoren.

De Dordrechtse franchisenemer Alex Munninghoff vertelt: “Wij zijn er trots op om met onze dienstverlening deel uit te maken van de KUBUS Coöperatie. Het plaatselijke KUBUS kantoor blijft de spil waar het om draait. Het kantoor brengt zijn klant in contact met KUBUS Assurantiën. KUBUS Assurantiën bezoekt vrijblijvend het bedrijf van de KUBUS klant en verzorgt geheel zelfstandig de inventarisatie van het bedrijf, het advies en de bemiddeling voor af te sluiten verzekeringen. Ervaringscijfers leren dat ondernemers gemiddeld 25% op premies kunnen besparen.”

Oprichter en voorzitter van KUBUS Wim van de Ven licht toe: “De KUBUS ondernemer staat dichtbij de klant. Als geen ander is KUBUS in staat om een aanvullend netwerk op te tuigen dat voorziet in de behoefte van de klant. De uitbreiding met assurantiën zorgt ervoor dat onze klanten alles onder 1 dak kunnen regelen. Het ‘administratiekantoor van de toekomst’ zoals KUBUS dat noemt, kan hiermee binnen afzienbare tijd een uitgebreid, modulair scala aan regionaal of landelijk werkende productspecialisten inzetten ter ondersteuning van de kantoren.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.