Kwalitaria lanceert nieuw concept: Kwalitaria 4.0

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Kwalitaria gaat voor 2020 al haar 150 locaties ombouwen naar het nieuwste concept. De nieuwe formule update: Kwalitaria 4.0. Het assortiment van Kwalitaria 4.0 bestaat uit een gevarieerder assortiment, een vernieuwde inrichting en een nieuw logo.

“De consument waardeert onze producten”

Marketing Manager, Martijn Boone vertelt: “We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we om nieuw publiek aan te trekken, maar ook om relevant te blijven voor onze huidige gasten. Uit eigen onderzoek bleek dat 50% van het marktpotentieel ons nog niet bezoekt. Daar brengen we met de nieuwe generatie verandering in. En dat omvat meer dan een nieuw fris logo. De vernieuwde moderne inrichting is erop gericht dat gasten graag wat langer blijven zitten. We bieden zoveel mogelijk verse en huisgemaakte producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een goed voorbeeld is ons burgerconcept. We maken onze burgers met vers gehakt van Hollands MRIJ-rundvlees. De consument waardeert onze producten en is best bereid om wat meer te betalen voor goede kwaliteit.”

Pilotstore

Kwalitaria had de vestiging in Vianen als pilotstore gebruikt voor Kwalitaria 4.0. Daarna volgde al snel de vestigingen in Zwijndrecht en Houten. “Natuurlijk liepen we tegen een aantal issues aan. Dat hoort erbij als je voorop loopt in de markt. We hebben de afgelopen maanden de tijd genomen om een aantal zaken te verbeteren en inmiddels kunnen we met recht spreken van een succes! We gaan de komende jaren dan ook vol enthousiasme de locaties ombouwen”, aldus Martijn Boone

Kwalitaria is voor de verdere expansie op zoek naar franchisenemers. Wilt u uw eigen Kwalitaria openen? Klik dan hier voor meer informatie.  

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.