Kwalitaria opent nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

kwalitaria1

Afgelopen week heeft Kwalitaria drie nieuwe vestigingen geopend, namelijk in Hedel, Schijndel en Eerbeek. De cafetariaformule in Eerbeek heeft een shop-in-shop met franchiseformule Délifrance. Hier wordt het Kwalitaria-aanbod aangevuld met croissants en broodjes van de lunchroomformule. De fastfoodformule komt met het openen van de drie nieuwe vestigingen dichterbij haar ambitiedoel om 250 vestigingen in 2020 te hebben.

Naast het openen van drie nieuwe vestigingen is de franchiseformule druk bezig met het inrichten van haar pilotstore in Vianen die volgende week open gaat. Onlangs berichtten we al over deze vestiging die voornamelijk gaat functioneren om ondernemers te trainen en nieuwe ideeën te testen. Ook verwacht de franchiseformule de eerste twee weken van mei nog vier vestigingen te openen. Hiermee komt de teller op 134 franchisevestigingen te staan.

Tevens is Kwalitaria bezig met het uitbreiden van haar service. Steeds meer vestigingen bezorgen ook de bestelling aan huis. Op dit moment heeft de cafetariaformule 40 bezorgvestigingen en dit blijft toenemen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.