Kwalitaria opnieuw genomineerd en valt in de prijzen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

kwalitaria nieuw vennep

Kwalitaria is dit jaar opnieuw genomineerd voor de GfK Out.of.Home Formule Award. In 2013 won Kwalitaria deze consumenten Award en liet daarmee merken als McDonalds, Burger King en KFC achter zich. 

De GfK Out-of-Home Formule Awards zijn door GfK in samenwerking met Out.of.Home Shops opgezet. In een landelijk consumentenonderzoek geven ruim 5000 gasten van 15 jaar en ouder aan hoe zei vinden dat de formules op ruim 20 aspecten scoort waaronder prijs & kwaliteit, beleving & gastvrijheid en loyaliteit.

In de categorie Fastservice is in 2013 Kwalitaria uitgeroepen tot winnaar. Consumenten vinden de ruime keuze aan eten belangrijk. Kwalitaria is dus wederom weer genomineerd. De andere genomineerde in de categorie fastservice zijn Plaza Food en Snackpoint

Volgens Martijn Boone, marketing manager bij ffc (franchise friendly concepts), heeft Kwalitaria een duidelijke strategie als het gaat om innovatie. ‘Kwalitaria wilt als formule graag voorop lopen. Recente ontwikkelingen als de Kwalitaria bestel app, mobiele website en de samenwerking van Kwalitaria met shop-in-shop Délifrance bewijzen dat. Ook Délifrance is genomineerd voor een Award in de categorie Shopper.’

Op 26 juni worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Service-Champions Nederland 2014

Ook is kwalitaria in de prijzen gevallen bij de Service-Champions Nederland 2014.
Kwalitaria behaalt een tweede plaats achter La Place in de categorie fastservice bedrijven. De eerste 50 bedrijven in de ranglijst behalen het gouden certificaat.

De Service-Champions ranglijst wordt opgesteld aan de hand van de wetenschappelijk gefundeerde Service Experience Score (SES). Hierbij worden de sectoren en bedrijven/merken met het oog op hun, door de klanten waargenomen klantenservice geanalyseerd en met elkaar vergeleken. Achter de Service-Champions Nederland 2014 staan meer dan 80.000 klantenbeoordelingen over meer dan 250 bedrijven uit 51 branches.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise