Kwalitaria publiceert nieuwe website

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kwalitaria

Franchiseformule Kwalitaria heeft vandaag feestelijk een nieuwe website gelanceerd. De website is opnieuw geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Momenteel is ongeveer 70% van de bestellingen afkomstig via een smartphone of tablet. Door het integreren van een aantal nieuwe technologieën wilt de cafetariaformule een optimale gebruikerservaring creëren bij de consument.
Snel en makkelijk

Kwalitaria wilt zich via een nieuwe website vooral richten op gebruiksgemak. Als de consument toestemming geeft, toont de website direct het dichtbij zijnde kwalitaria cafetaria. Consumenten kunnen direct zien of de locatie geopend is of online bestellingen kunnen worden geplaatst.

Martijn Boone, marketingmanager, “Met de nieuwe website maken we het voor de franchiseondernemer makkelijk om snel online lokale acties onder de aandacht te brengen.”

Kwalitaria

Kwalitaria is een moderne cafetariaformule actief in Nederland. Met meer dan 120 vestigingen en de GFK Formule Award heeft Kwalitaria zich ontwikkeld tot één van de grootse fastfood formule van Nederland.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website