Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Linda Keijzer spreekt op Het Nationale Franchise Congres 2014

Linda Keijzer CEO DA
Op donderdagmiddag 2 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchise Congres gehouden, het centrale thema is: ‘Franchise 2020’.

Linda Keijzer is CEO van DA Holding. Ze is daarmee eindverantwoordelijk voor DA. Onderdelen van DA zijn, naast de groothandel Drogistenunie, de franchiseformules DA en Mooi Parfumerie. DA heeft meer dan 400 winkels in Nederland.

Linda Keijzer heeft aangetoond succesvol te zijn in het veranderen van organisaties en het daarmee verbeteren van de klanttevredenheid en de bedrijfsresultaten. Voor DA was Linda werkzaam in directiefuncties bij de ANWB, Praxis Groep (Maxeda), AS Watson Benelux (Kruidvat en Trekpleister) en Gall & Gall. Tevens zit Linda ook in de Raad van Commissarissen van Watertoren BV (Hoogvliet Supermarkten en Hoogvliet Vastgoed).

“Linda Keijzer beschikt over een zeer ruime ervaring in de retail en weet als geen ander te vertellen wat er allemaal bij het doorvoeren van veranderingen komt kijken. Naast optredens van Linda Keijzer en de ‘trendwatcher des vaderlands’ Adjiedj Bakas zijn er twaalf workshops met actuele onderwerpen geleid door ervaren franchisegevers,” aldus organisator Tom Barten.

Deelname aan het congres is uitsluiten voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

logo flynth FC

Logo MKB Adviseurs

Logo ABN AMRO

Logo Visma Software

Logo Ludwig en van Dam Advocaten