Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marieke Dols nieuwe franchisepartner bij Rical Cleaning Products in Noord-Holland.

Marieke Dols heeft onlangs haar trainingen afgerond en gaat per 1 april 2020 aan de slag in een gloednieuw pand van Rical Cleaning Products. Het nieuwe pand is gevestigd in haar woonplaats, het Noord-Hollandse Schagen.

“Ik ben zo goed als mijn hele leven al woonachtig in Noord-Holland. Geboren in Sint-Maarten (N-H), opgegroeid in Valkkoog, de middelbare school gevolgd in Schagen en Alkmaar, vervolgens gewoond, gestudeerd en gewerkt in Amsterdam en nu inmiddels weer terug in “mijn” Schagen. Toen ik via mijn partner in aanraking kwam met Rical groeide mijn interesse in de branche enorm. Na diverse gesprekken met Rick en vervolgens diverse product-gerelateerde trainingen te hebben gevolgd ben ik erg trots en verheugd dat ik franchise-partner van Rical Cleaning Products mag zijn!”, aldus Marieke Dols.

“In 1992 gestart in Voorschoten en inmiddels binnen het verzorgingsgebied uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van schoonmaakproducten en hygiënematerialen voor met name de zakelijke markt, heeft Rical in 2018 besloten de bedrijfsactiviteiten uit te gaan bereiden middels een franchiseformule. De financiële investering voor de franchisenemer is beperkt, de franchiseformule is soft, de ondersteuning vanuit de franchisegever is groot, daarentegen is vragen wij wel een 110% inzet van onze franchise-partners. Marieke voldoet hier volledig aan en zijn dan ook erg blij dat zij voor ons bedrijf heeft gekozen”, vervolgt Rick.

“Ik ken Marieke al enige jaren en haar partner is franchise-manager bij ons bedrijf. Dus als iemand kennis heeft van alle ins- en outs van ons bedrijf en de mogelijkheden met onze producten, dan is het Marieke wel! Wij zijn dan ook heel erg blij met haar commitment en kijken erg uit naar een langdurige en plezierige samenwerking”, aldus Rick van der Hooft, eigenaar en oprichter van Rical Cleaning Products.

×