Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marlies Dekkers failliet verklaard

Op woensdag 21 augustus is modeconcern MD Group BV, het bedrijf van Marlies Dekkers, failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam. Alhoewel er een aantal pogingen zijn gemaakt om het bedrijf te redden ging het bedrijf toch ten onder. Het bedrijf leed al enige tijd forse schulden en kon het hoofd niet meer boven water houden.

Toch blijft het bedrijf niet bij de pakken neer zitten. Een woordvoerder heeft aangekondigd dat er een doorstart gemaakt gaat worden. Investeringsfonds Karmijn Kapitaal is bereid om in het bedrijf te investeren en is een overeenkomst aangegaan om met de gezonde takken van het bedrijf verder te gaan.

In deze nieuwe samenstelling is Marlies Dekkers zelf onderdeel van de directie en worden 35 van de 100 werknemers meegenomen. De focus gaat meer worden gelegd op online verkopen en zes fysieke winkels blijven nog bestaan. Marlies Dekkers zelf lijkt ondanks de omstandigheden blij te zijn met deze nieuwe richting. Ze geeft aan te denken dat op het internet groei te vinden is.