Martin Goudriaan: “Gusto geeft mij vrijheid en verbondenheid”

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Gusto2

Na jaren in de financiële wereld te zitten was Martin Goudriaan op zoek naar iets nieuws. Na twee jaar gezocht en dingen uitgeprobeerd te hebben kwam hij terecht bij Gusto. “Ik heb gekeken wat ik als vrijwilliger heb gedaan, iets wat je leuk vindt doe je vrijwillig. Daar kwam de horeca uit.” aldus de franchisenemer. Goudriaan is een liefhebber van goede koffie en wijn en kwam snel uit op het runnen van een koffie- en wijnbar.

Gusto sprak Goudriaan aan doordat het een jonge franchise onderneming is. Daarnaast beschikt de formule ook over de gelegenheid om zowel overdag als ’s avonds open te zijn. Vorig jaar opende Goudriaan zijn Gusto in Dordrecht. “Ik was op zoek naar een middelgrote stad en kwam na onderzoek uit op Dordrecht. De vestiging heeft 75 zitplaatsen met loungebanken.” Het ondernemerschap was even omschakelen, maar het bevalt hem goed. “Lichamelijk was het ook even aanpassen”. In de financiële wereld is het voornamelijk zitten, nu moet ik meer lopen en staan. Naast het uitvoeren van de verplichte eisen van de formule heb ik ook veel vrijheid om zelf dingen in te vullen. Ik ben iedere dag bezig met Gusto en dit bevalt me goed. Ik ben veel meer verbonden met mijn werk.”

Op dit moment is Goudriaan bezig met het organiseren van het eenjarige jubileum op 12 maart. “In deze week willen we elke dag een andere actie houden.” Goudriaan wil Gusto Dordrecht op de kaart zetten en wellicht in de toekomst een tweede vestiging openen.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website