McDonald’s ruimt samen op tijdens Landelijke Opschoondag 

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

McDonald’s restaurants door heel Nederland deden op 25 maart jl. mee aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Stichting NederlandSchoon. Op deze dag zetten bedrijven, gemeenten en vrijwilligers zich in om zwerfafval in de omgeving op te ruimen. Door het hele land gingen McDonald’s medewerkers lokaal zwerfafval op ruimen. Met de deelname vraagt McDonald’s extra aandacht voor het beperken van zwerfafval.

David Cleynhens, Manager Sustainability van McDonald’s Nederland, vindt het terug brengen van zwerfaval als een verantwoordelijkheid: “Wij zien het bestrijden van zwerfafval als een verantwoordelijkheid van onze restaurants. We balen ontzettend als we zwerfafval in het straatbeeld terugzien. Daarom doen we er met onze restaurants alles aan om het gasten makkelijk te maken afval op te ruimen.”

NederlandSchoon, is blij met de bijdrage van McDonald’s: “Zwerfafval is een probleem dat niet op één manier op te lossen is. Vandaar dat we zoveel mogelijk proberen samen te werken en alle landelijke initiatieven samenbrengen onder de ‘Supporter van Schoon’ paraplu. Zo strijden we samen tegen zwerfafval.”

McDonald’s is niet het enige bedrijf dat mee doet aan de opschoondag, ook Starbucks heeft aangegeven een belangrijke bijdrage te zullen leveren aan het tegengaan van zwerfafval.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.