McDonald’s introduceert Table Service in meer restaurants

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

McDonald's Table Service

Na een succesvolle pilotperiode rolt McDonald’s haar Table Service verder uit. Vanaf deze week beschikken ruim 25 restaurants over de extra dienst waar gasten de mogelijkheid hebben om hun bestelling aan tafel geserveerd te krijgen door een servicemedewerker. De fastfoodformule wil eind dit jaar 50 vestigingen hebben met Table Service.

Afgelopen juni begon McDonald’s met de pilot Table Service in Purmerend. Evaluatieonderzoek toonde aan dat gasten Table Service waarderen en meer tevreden zijn over hun bezoek aan McDonald’s. Daarnaast zorgt de extra service ook voor een betere restaurantbeleving. Consumenten ervaren een minder lange wachttijd en meer comfort, doordat ze al aan een tafel kunnen plaatsnemen. Vooral voor familie met kleine kinderen is de service praktisch.

De Table Service is één van de nieuwe concepten die McDonald’s doorvoert in haar assortiment om het bezoek te vergemakkelijken. “Wij luisteren goed naar wat onze gasten van ons verwachten. Zowel op gebied van nieuwe producten als op het gebied van nieuwe diensten, die het verblijf in onze restaurants veraangenamen. Table Service is daar een mooi voorbeeld van. Het laat zien dat McDonald’s in staat is om verrassende concepten door te voeren die bij gasten en medewerkers in goede aarde vallen.” aldus Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise