Mede-eigenaar Finovion Marum start tweede vestiging in Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

michiel nederhoed

Mede-eigenaar Michiel Nederhoed van de Finovion vestiging in Marum begint een eigen nieuwe vestiging in Groningen Stad. 

De eigenaren van de vestiging van Finovion in Marum hebben recentelijk besloten dat zij zich gaan concentreren op ieder een zelfstandige vestiging. Dit betekent dat eigenaar Emko Bandringa vestigingsleider blijft van de Marumse vestiging en dat eigenaar Michiel Nederhoed een nieuwe vestiging in Groningen Stad begint. Deze vestiging in Groningen is gelegen aan de Kalmarweg 16-7.

Een belangrijke reden voor deze keuze is dat Finovion de afgelopen jaren een groei heeft doorgemaakt met de reeds bestaande vestiging in Groningen Stad. Michiel Nederhoed verwacht door het openen van deze tweede vestiging nog beter in staat te zijn om de cliënten van dichtbij te ondersteunen.

Finovion is een landelijk opererend financieel adviesbureau met ruim 30 vestigingen. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van bedrijven bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt, het werken tegen vaste maandelijkse abonnementen en het zijn van een online, innovatief en bijdetijds kantoor. Finovion heeft boekhouders ,adviseurs, accountants en fiscalisten in huis.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise