Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Meer dan 12 gratis seminars om uw ondernemerschap een boost te geven op Franchisebeurs 2019

Op 4 en 5 april aanstaande zullen tijdens de Franchisebeurs Onderneem ’t meer dan 12 verschillende seminars worden gegeven over ondernemerschap en hoe je je onderneming moet leiden en vergroten. Ondernemers van onder andere Subway, Albert Heijn en Straetus Incasso vertellen hoe zij dit doen. Seminars bijwonen? Lees hieronder hoe.

Tijdens de twee beursdagen van Franchisebeurs Onderneem ’t zijn er twee goedgevulde seminarprogramma’s. “Het programma zit bomvol met informatieve lezingen en workshops van ondernemers die door de wol geverfd zijn. Deze mannen en vrouwen vertellen je direct wat hun ervaringen uit de praktijk zijn. Super waardevol voor een startend ondernemer”, aldus beursorganisator Tim Hazekamp.

“Daarnaast zijn er diverse adviseurs aanwezig die u als toekomstig ondernemer kunnen behoeden voor fouten en door de jungle van juridische bepalingen heen kunnen navigeren”, voegt beursorganisator Tom Barten toe.

Er zullen seminars gegeven worden door ondernemers van formules als Subway, Finovion, Albert Heijn, Straetus Incasso, The Seasons Art Class en BilancioBudget.

Laat u adviseren door specialisten

Zowel de Kamer van Koophandel, de Nederlandse Franchise Vereniging, als Ludwig & Van Dam en LXA franchise advocaten zullen seminars geven op de beurs en u voorlichten over het proces van het opstarten van uw eigen (franchise) onderneming. Daarnaast kunt u deze partijen uitgebreid vragen stellen na afloop van het seminar en eventueel bij hun stands op de beursvloer van Onderneem ‘t.

Ieder seminar geeft een boost aan informatie en duurt 30 minuten. Zo kunt u in korte tijd proeven van verschillende onderwerpen.

Kaarten reserveren en seminars bijwonen

Tijdens de beurs zijn de seminars vrij toegankelijk. Het enige wat u hoeft te doen is gratis registeren voor de beurs om een kaartje te ontvangen. Registeren kan via www.ikwordondernemer.nl.

Vervolgens kunt u zich met uw unieke registratiecode melden bij de beurs op 4 en/of 5 april in Nijkerk bij Hart van Holland. De seminarruimte is één van de eerste zalen die u ziet bij betreden van de beursvloer.

×