Mobile Service Centre opent eerste vestiging in België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets, heeft voor het eerst een vestiging in België geopend. Vanaf de oprichting lagen er al plannen om naar meerdere landen uit te breiden door middel van masterfranchising.

Op vrijdag 2 december jl. is er een franchiseovereenkomst gesloten met Glenn De Cuyper. De Cuyper bouwde zijn bestaande reparatiebedrijf om naar een Mobile Service Centre. Zijn vestiging is direct na de verbouwing geopend. Aankomend jaar zullen de mogelijkheden wat betreft masterfranchising met De Cuyper besproken worden.

Glenn De Cuyper, 34 jaar, is al enige jaren actief op het gebied van reparaties van Smartphones en tablets.  “Glenn is een zeer hoogwaardig gekwalificeerd monteur en hij verzorgt voor diverse instanties in België technische trainingen. Wij zijn enorm verheugd dat we via zijn ervaring en netwerk de sneller dan verwachte expansie naar België kunnen maken”, aldus een woordvoerder van Mobile Service Centre.

Mobile Service Centre repareert al langere tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download)  aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen. Mobile Service Centre biedt daarnaast een 24/7 service voor met name de zakelijke markt.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.