Mobile Service Centre opent vestiging in Leusden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Mobile Service Centre heeft op 7 februari jl. een nieuwe franchiseovereenkomst afgesloten voor een nog te openen vestiging in Leusden. Franchisenemer Erik Biel gaat de zaak in Leusden runnen. De kersverse franchisenemer is via de Nationale Franchise Gids in contact gebracht met Mobile Service Center en wordt de komende maand intern opgeleid.

Biel, geboren en getogen in Leusden is begonnen met het opzetten van een aantal groente- en fruitzaken. De franchisenemer is daarna actief geweest in de telecombranche. Sinds 2007 heeft de franchisenemer een eigen telecomwinkel. De reparaties van smartphones en tablets van zijn klanten besteedde Biel tot nu toe uit aan derden. Deze reparaties kan hij binnenkort zelf uitvoeren.

Mobile Service Centre is gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van verschillende merken en zorgt voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Bovendien kan de klant ook terecht voor de inlevering van oude en/of defecte apparaten, zodat deze vervolgens milieuvriendelijk worden afgevoerd.

Is het franchisen bij Mobile Service Centre iets voor u? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.