Mobile Service Centre sluit 3 franchiseovereenkomsten in één week

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Mobile Service Centre heeft 3 franchiseovereenkomsten in één week gesloten. Over de eerste franchisenemer is al een eerder persbericht gepubliceerd. Franchisenemers Narinder Moennasing en Dave Bijvoet zullen binnenkort opgeleid worden tot Certified Engineer en zullen naar verwachting hun deuren in de komende zomerperiode hun deuren openen.

Hoorn

Bijvoet zal de vestiging in Hoorn gaan runnen. De franchisenemer had de Franchisebeurs Onderneem ’t! bezocht en raakte geïnteresseerd in de formule.  Bijvoet heeft diverse functies vervult, thans nog als medewerker Retentie Callcenter bij een telefoonmaatschappij. Voor Bijvoet was de tijd aangebroken om fulltime een eigen onderneming op te bouwen bij voorkeur in de ICT-branche. Om die reden heeft Bijvoet ook de Franchisebeurs op 6 en 7 april j.l. bezocht

Hengelo

Moennasing gaat vestiging in Hengelo runnen. Moennasing was eerder werkzaam in de telecombranche bij KPN, Orange en T-Mobile. Bij T-mobile vervulde Moennasing de functie van interim manager. Mede dankzij zijn ervaring in de telecombranche besloot Moennasing om zelfstandig ondernemer te worden. Ontzorging in het concept was ook een belangrijke factor voor Moennasing om voor Mobile Service Centre te kiezen. “Laat mij mezelf maar focussen op de dienstverlening en klanten-contacten, daar ligt mijn kracht” aldus de nieuwe franchisenemer.

Wilt u ook uw eigen Mobile Service Centre openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.