Motorhome Depot gestart in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

motorhome depot2

Op 17 februari jl. tekende Jeroen Last de franchise overeenkomst met Motorhome Depot. Daarmee wordt hij de 1e franchisenemer van deze in het Verenigd Koninkrijk en Ierland succesvolle formule. De franchiseformule houdt zich bezig met de bemiddeling in de verkoop van campers.

Last start in april in zijn regio, welke een groot deel van Limburg beslaat. Voor die tijd doorloopt hij een intensieve training in Engeland. Stuart Law, Franchise Manager van Motorhome Depot, is zeer tevreden met de komende start.

“Nadat wij in het Verenigd Koninkrijk en Ierland als marktleider hebben besloten om verder te internationaliseren met onze formule, zijn wij via Franchise Pool International een samenwerking aangegaan met Franchise Match. Zij hebben ons ondersteund bij het gereedmaken van onze formule voor de Nederlandse markt en verzorgen voor ons de werving & selectie van franchisenemers. Inmiddels zijn wij met meerdere goede kandidaten in gesprek. Wij verwachten dan ook op korte termijn meer franchisenemers te kunnen aansluiten.”

In Nederland is plaats voor circa 16 franchisenemers.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website