Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Muriël Labordus viert eenjarig jubileum Tofbloemen Nobelweg Amsterdam 

Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse bloemenwinkels besloot Muriël Labordus om een eigen onderneming te beginnen. Via een kennis werd ze op de hoogte gebracht van franchiseformule Tofbloemen. Na een korte periode had Muriël de locatie bezocht, onderzoek gedaan en opende ze haar deuren van haar eigen Tofbloemen aan de Nobelweg in Amsterdam, nu één jaar geleden.

Het idee om voor haar zelf te beginnen had ze al enkele jaren, maar gebrek aan ervaring als ondernemer en geld hielden dit tegen. Na het zien van Tofbloemen in Castricum raakte Muriël enthousiast. “Het hele concept van Tofbloemen sprak mij aan. Het concept van Tofbloemen zit in het consequent vasthouden aan sfeer, kwaliteit en een duidelijke bewuste keuze in het assortiment. Bovendien speelt de formule slim in op de trends. De financiële kosten waren ook lager dan het overnemen van een andere bloemenwinkel”, aldus Muriël tegen De Nationale Franchise Gids.

Ondanks dat Muriël geen ervaring had als ondernemer bevalt het haar zeer goed. “Vroeger werkte ik keihard voor een ander, nu werk ik keihard voor mezelf. Tofbloemen ondersteunt mij met de inkoop van bloemen en planten en alle overige zaken die je nodig hebt om een onderneming te runnen zijn aanwezig of worden gefaciliteerd. Hierdoor kan ik me als ondernemer focussen op de winkel en mijn klanten. Inmiddels heb ik een mooie klantenkring opgebouwd zowel particulier als zakelijk en heb ik samen met mijn team een mooie basis gebouwd voor de toekomst.”

De franchiseformule biedt een breed aanbod aan van verse snijbloemen, planten, Tof Concepten en dagverse boeketten in iedere prijsklasse en voor een breed publiek. Ook kunnen klanten bij Tofbloemen terecht voor divers bloemwerk, rouw en trouwarrangementen. In de “toffe” en overzichtelijke vestiging kan de consument rustig het boeket uitzoeken. Tofbloemen zorgt voor een uitgebreide bloemenbeleving door persoonlijke benadering en een breed assortiment. Beleving is emotie; samen met de klanten zorgt Tofbloemen voor deze emotie.

Affiniteit met bloemen en ondernemen? Ontdek hier de mogelijkheden en vraag informatie aan om te ondernemen bij Tofbloemen.