New York Pizza naar Raadshuisplein Drachten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule New York Pizza zal binnenkort een nieuwe vestiging openen in Drachten op het Raadhuisplein. Het gaat om een vestiging van 146 vierkante meter.

Naast de mogelijkheid om te bezorgen, beschikt de nieuwe vestiging ook over een restaurant. De New York Pizza in Drachten zal daarom aantrekkelijk ingericht worden. Klanten kunnen al vanaf lunchtijd terecht voor een pizza of een ander gerecht. Binnen enkele maanden zal het Raadhuispleinproject in Drachten worden afgerond. De komst van franchiseformule New York Pizza maakt deel uit van de tweede fase van dit project. De New York Pizza zal zich vestigen naast de Wibra.

De ontwikkelaar van het project, Webscon uit Nieuwegein, heeft de verhuur aan New York Pizza tot stand gebracht. Jaap Oudendijk van Webscon denkt met New York Pizza de horeca van het Raadhuisplein voldoende te hebben ingevuld. “Samen met de Graancirkel ontstaat er zo wel een mooi compleet aanbod. Maar wie weet, als er nog iemand belangstelling heeft.”  Over de invulling van de andere winkelruimtes is Webscon nog in onderhandeling met andere partijen. Daarover zal de ontwikkelaar binnenkort meer bekend maken.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class