New York Pizza wil verdubbelen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Philippe Vorst, mede-oprichter van pizzaformule New York Pizza is ondanks de rechtszaak tegen een franchisenemer in Zoetermeer positief. De pizzaformule hoopt eind dit jaar 125 vestigingen te hebben en is volop bezig om een vestiging te openen in Keulen. Vorst vertelt dit aan 7 Ditches TV, het televisiestation voor ondernemers. “Als we de komende jaren doorgroeien in Nederland – we kunnen makkelijk nog zo’n vijftig vestigingen openen – dan zal de groei daarna voornamelijk komen van omzet per winkel. Daarom is het nu heel interessant om een teen in het water te doen in Duitsland om te kijken of we daar ook bestaansrecht hebben. De Duitse markt is eng groot en met de grootste Duitse pizzaketen, Joey’s Pizza, denken we de concurrentie aan te kunnen op veel punten.”

De omzet uit de bestaande winkels groeide de afgelopen jaren, Vorst blijft uitbreiden in winkels, sloot een samenwerking met La Place en bouwde een ‘serieuze deegfabriek’ waar dertig miljoen deegbolletjes per jaar worden geproduceerd, deels voor export. “Het grappige is dat we zeldzaam ondernemend zijn op dit ogenblik. Zolang ik mezelf kan blijven ontwikkelen, niet terugval in herhaling en nieuwe dingen kan doen, is het ontzettend leuk. Ik denk dat we het bedrijf de komende jaren nog een keer kunnen verdubbelen.”

Bekijk hier het hele interview met Philippe Vorst aan 7 Ditches TV over de rechtszaak, franchisen en het runnen van een internetbedrijf.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website