Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw in franchise: Verzending op maat met bespaargarantie

11 december 2012

Nic. Oud - denationalefranchisegids.nl
Speciaal voor franchiseformules maakt Nic. Oud een besparing op verzenden van mailingen en producten mogelijk. “Wij krijgen steeds meer opdrachten van franchiseformules, hierbij kan het gaan om het voordelig verpakken en verzenden van mailingen per post om winkeltraffic te genereren of de fulfilment van webshopbestellingen. Vaak nemen we het gehele traject zelfs uit handen”, aldus directeur Patrick Oud. Nic. Oud werkt voor formules als Bijenkorf, Sneakers, Van Dal, New York Pizza, La Ligna, Douglas, Rivièra Maison en Van Vuuren Mode.

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij de franchisegever en -nemer zorgen uit handen nemen en bovendien goedkoper werken. Of het nu gaat om een ansichtkaart met actie-aanbieding of start uitverkoop, een folder met kortingsvouchers of verjaardagskaart voor vaste klanten”, vervolgt Oud. “Vraag als franchisegever bij ons een vrijblijvende offerte aan en wij kunnen voor u veelal kosten besparen.”

Laat u inspireren met een Direct Mail advies en verbaas u nu over onze scherpe prijs. Klik hier om meer informatie aan te vragen en vergelijk!

dinsdag 11 december 2012.