Coffee Fellows opent eerste vestigingen in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De van oorsprong Duitse koffieformule Coffee Fellows heeft het afgelopen jaar haar eerste vestigingen in Nederland geopend in onder andere Eindhoven, Breda en Utrecht. Binnenkort volgen er twee nieuwe vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Voor verdere expansie is de formule op zoek naar pachters voor nieuw te openen locaties op onder andere luchthavens, stations, shopping malls, fashion outlets en voor on-the-go, zoals tankstations en andere high traffic-locaties.

Coffee Fellows heeft in totaal ruim 160 vestigingen in het buitenland in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg en mag zich de inmiddels de grootste koffieketen van Duitsland noemen. Coffee Fellows biedt naast een uitgebreid assortiment aan koffie en andere dranken, vers bereide bagels en diverse belegde broodjes en een gebak assortiment. De formule financiert de bouw van de winkel waardoor de franchisenemer of pachter niet hoeft te betalen voor de inrichting van de vestiging. Daarnaast gaat zij de huurverplichting aan. Onder het motto ‘feel at home’ zijn de koffiewinkels modern maar tegelijkertijd knus ingericht.

Wordt u de volgende franchisenemer of pachter die een Coffee Fellows vestiging zal openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.