Nieuw op de site: De Huurwoning Bemiddelaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De-Huurwoningbemiddelaar

De Huurwoning Bemiddelaar is gespecialiseerd in het huisvesten van: Particulieren, Expats, On & Offshore personeel, Arbeidsmigranten en personeel voor het Ministerie van Defensie. “Wij hebben de afgelopen jaren in Noord-Holland een ijzersterk netwerk opgebouwd met vier kantoren, met ruim 400 woningen in portefeuille en 125 woningen waarvoor wij het volledige beheer voeren. Om aan de vraag te kunnen voldoen willen wij ons netwerk uitbreiden door middel van franchise,” aldus directeur en oprichter Martijn Valk.

De Huurwoning Bemiddelaar is op zoek naar mannen en vrouwen die willen ondernemen, energiek en ambitieus zijn, de drive hebben om met het concept van De Huurwoningbemiddelaar mee te groeien, affiniteit hebben met de woningmarkt, goed kunnen samenwerken en tegelijkertijd hun eigen ideeën durven te ontplooien. “De entreefee bedraagt voor de 1e vijf ondernemers maar € 2.000, hiervoor ontvang je een compleet starterpakket en kun je direct aan de slag. De Huurwoning Bemiddelaar heeft het gecertificeerde keurmerk Verhuurders Belangen.

Heeft u interesse en wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.