Nieuw op de site: Kachelplaats

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen week heeft franchiseformule Kachelplaats zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. Kachelplaats is expert in het realiseren, leveren en installeren van kachels en van op maat gemaakte open haarden door heel Nederland en ver daar buiten.

Kachelplaats is een begrip in heel Nederland en om aan de toenemende vraag te voldoen is Kachelplaats op zoek naar franchisenemers. “Onze franchisenemers voorzien in deskundig advies, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke situatie, veiligheid, functionaliteit, technische mogelijkheden, uw wensen en de kwaliteit van het product.” aldus algemeen directeur Jeroen Hup.

“De verkoop van een haard of kachel tegenwoordig meer dan alleen het product aan de klant leveren, de ondernemer van Kachelplaats verkoopt echt een interieur”, vervolgt Hup. “Dat is gebaseerd op het persoonlijke advies van onze adviseurs en aangepast op de specifieke wensen van de klant. Het komt altijd neer op maatwerk waarbij service een belangrijke rol speelt. Onze franchisenemers spelen hier een cruciale rol in.”

Kachelplaats.nl beschikt over een uitgebreide website die fungeert als leadgenerator en integraal deel uitmaakt van de formule. Leads uit het exclusieve gebied van een franchisenemer worden aan die franchisenemer toegerekend.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.