Nieuw op de site: Kippengrill.nl

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

kippengrill vrachtauto2

Kippengrill.nl levert sinds 2002 alle benodigdheden voor het grill proces, van kippengrillen tot gekruide kippen en van warmhoud vitrines tot varken spitten. De formule biedt een service waarbij producten met een afgesproken hoeveelheid geleverd worden. De producten kunnen zowel verhuurd als gekocht worden, afhankelijk van de onderneming. “Wij leveren onze producten onder andere aan kaasboeren, pizzaboeren, campings, slagers/poeliers en supermarkten”, aldus franchisegever Jan Bakker.

“Er is vaak gebleken dat ondernemingen een te kleine of te grote grill kopen of niet op tijd de producten krijgen bezorgt. Wij willen alle problemen uit handen nemen en ervoor zorgen dat de franchisenemer zich volledig kan focussen op grillen en geld verdienen”, aldus franchisegever Jan Bakker. De formule biedt deskundige begeleiding aan en helpt met het promoten van het product in uw regio.

Heeft u interesse en wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.