Nieuw op de site: Laserspace

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Laserspace is een entertainmentformule die verschillende activiteiten onder één dak aanbiedt voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met volwassenen. De formule komt oorspronkelijk uit Spanje, maar is onlangs ook in Nederland geïntroduceerd.

Het concept is ontwikkeld voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijven, scholen en verder voor iedereen die een locatie zoekt om plezier te hebben. Als hoofdactiviteit biedt Laserspace lasertag. Dit is een spel dat individueel of in teamverband gespeeld kan worden. Naast de lasertag zijn er altijd nog minimaal 2 andere activiteiten.

Laserspace biedt een turn-key formule aan die wordt aangepast aan de beschikbare ruimte. De formule neemt dus de gehele installatie voor zijn rekening. Alles wat nodig is om een eigen centrum te bouwen wordt aangeleverd en binnen 10 dagen wordt dit opgezet. Dit is inclusief volledige decoratie, meubilair, een complete bar, de arena, lasertag materiaal, de andere activiteiten en de totale huisstijl. Bovendien zorgt Laserspace voor de eerste reclamecampagne en on-site training. In de centrums wordt alleen de beste lasertag technologie gebruikt: de EVO5 van LaserMaxx.

Laserspace is op zoek naar ondernemers die zich willen aansluiten bij deze formule. Bent u geïnteresseerd geraakt? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.