Nieuw op de site: Perfect Age Beauty Center

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher is een franchiseformule voor de startende en bestaande schoonheidsspecialist. Een Perfect Age Beauty Center wordt in de gelegenheid gesteld haar klanten, naast gezichts- en lichaamsbehandelingen,  hoogwaardige behandelingen aan te bieden, uitgevoerd door ervaren specialisten. Voor verdere groei is de formule op zoek naar franchisenemers.

“Ik ken veel schoonheidsspecialisten die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden zoals injectables, botox en cryolipolyse, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt”, aldus Dr. Robert Schoemacher.

De formule is er zowel voor de bestaande als de startende schoonheidsspecialist, laat Schoemacher weten. “Zo worden bijvoorbeeld de vestigingen in Den Bosch, Katwijk en Zoetermeer gerund door zeer ervaren schoonheidsspecialisten die hun klanten niet meer door hoeven te verwijzen als ze om behandelingen vragen die ze zelf niet kunnen uitvoeren. En de startende schoonheidsspecialist kan op basis van onze formule in een zeer kort tijdsbestek een volledige schoonheidssalon starten.”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.