Nieuw op de site: Personal Fitness Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal Fitness Nederland heeft zich onlangs aangesloten bij De Nationale Franchise Gids en is op zoek naar franchisenemers. De fitness formule is op zoek naar franchisenemers door heel Nederland. Personal Fitness Nederland werkt met het Fit for Life programma. Geen grote groepslessen of zalen vol met fitnessapparatuur, maar een volledig persoonlijk trainingsprogramma.

Allereerst worden de wensen en doelstellingen met de klant besproken. Vervolgens komt de klant minimaal eens per week een half uur naar de studio voor een evaluatie, nieuwe oefeningen, een High Intensity Training (HIT), advies en coaching.

Daarnaast kan de klant ook naar open trainingen komen. Bij Personal Fitness Nederland wordt er iedere week een nieuw trainingsschema en voedingsschema meegegeven. De klant krijgt ook een eigen fitness-set met materiaal om thuis de trainingen te herhalen.

Personal Fitness Nederland is op zoek naar franchisenemers met grote affiniteit met gezondheid, sport, fitnesse en voeding. Een afgeronde (sport)opleiding is een pré.

Bent u geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie over Personal Fitness Nederland

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.