Nieuw op de site: Quetzal Chocoladebar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Quetzal is een trendy chocoladebar die diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, koffie en thee verkoopt.

In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard en alle producten worden vers bereid. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchise formule graag in Nederland wilde introduceren”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

Quetzal heeft een breed assortiment met meer dan 100 soorten chocolademelk, maar daarnaast ook vele soorten chocolade uit binnen- en buitenland, verwerkt in onder meer milkshakes, brownies en ijs. Het werkelijke summum is de High Choq een totaalbeleving van al het lekkers geserveerd in 2 gangen. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de formule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel

Onlangs is de eerste vestiging in Amersfoort geopend. Momenteel is Quetzal Chocoladebars in gesprek om vestigingen te openen in vele grote steden Nijmegen en Arnhem staan voor de komende 3 maanden op de rol..

Ook interesse? Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website