Nieuw op de site: Ribsfactory

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ribsfactory vestiging Breda
Ribsfactory is een steakhouse en gespecialiseerd in spareribs met een overzichtelijk en aantrekkelijk geprijsd aanbod, vlotte gastvrije bediening en uiteraard de lekkerste steaks, burgers en ribs. Ribsfactory bereidt alles op grills met een temperatuur oplopend tot wel 400 ºC, hierdoor blijven allen sappen en smaken behouden.

“In 2012 ging de eerste vestiging in Eindhoven van start”, vertelt directeur Martijn Siebelink. “Dat bleek al snel een enorm succes te zijn en al snel volgden er Ribsfactory vestigingen in Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Delft en Amsterdam.”

De restaurants van Ribsfactory zijn gevestigd in of nabij drukke winkelstraat en uitgaansgebied. Ze staat bekend om haar warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, ‘de Ribs’, zoals die in de volksmond wordt genoemd. Door de kwaliteit van de producten en de locatie van de restaurants heeft Ribsfactory een hoge omloopsnelheid en een hoge bezettingsgraad. Dat maakt het weer mogelijk om topkwaliteit producten tegen een scherpe prijs aan te bieden. De producten vinden niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take away en een eigen bezorgdienst is het mogelijk dat je ook thuis kan genieten van de ‘ribs’.

Niet zo gek dat Ribsfactory zowel in 2014 als in 2016 door TripAdvisor is beloond met een Certificate of Excellence!

Ribsfactory wil verder expanderen door middel van franchise. Ook geïnteresseerd? Vraag dan hier vrijblijvend een informatiepakket aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.