Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Safety-atwork

logo safetySafety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Naast het uitgebreide productenassortiment kan Safety-atwork voor haar klanten aanvullende diensten verzorgen, zoals kleding in huisstijl ontwerpen, kledingbeheersysteem en passervice op locatie.

Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Kalkman is een ISO9001 gecertificeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Kalkman is een belangrijke toeleverancier voor diverse sectoren in de regio Groot-Rotterdam  waaronder bouw, industrie, scheepvaart, transport en installatiebedrijven.

Safety-atwork is een franchiseformule die uit gaat van een betrokken marktbewerking door regionale ondernemers in combinatie met een efficiënte ondersteuning en distributie vanuit Safety-atwork Nederland. Safety-atwork Nederland heeft als franchisegever een uitgebreid dienstenpakket voor haar franchisenemers ontwikkeld. Samen gaan we voor krachtenbundeling, het benutten van voordelen en het behalen van succes. Het dienstenpakket van Safety-atwork Nederland aan de franchisenemers bestaat uit onder andere training & opleiding, marketing, callcenter, orderverwerking, logistiek en administratie.
De samenwerking binnen de formule zorgt ervoor dat de Safety-atwork ondernemers veel tijd kunnen besteden aan de advisering van hun klanten. Zo weet de klant zich verzekerd van het juiste product en de juiste dienstverlening.

Safety-atwork Nederland biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met de Safety-atwork formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Pak jij deze handschoen op?

Voor meer informatie bezoek de site www.safety-atwork.nl