Nieuw op de site: Seniorenkrant

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Seniorenkrant is een gratis regionale krant voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen. Voor de bedrijven is dit aantrekkelijk omdat zij zo op een inhoudelijke manier onder de aandacht komen bij de doelgroep. Seniorenkrant komt zo gratis aan relevante content zodat de redactionele kosten beperkt blijven. Vaste rubrieken zijn wonen en welzijn, gezondheidszorg, sport en beweging, evenementen, cultuur en reizen.

“Na vier jaar staat de krant nu als een huis, het is een succesconcept dat zich erg goed leent voor franchise,” aldus franchisegever Arjen de Jong. “De franchisenemer kan zich helemaal richten op netwerken, verkoop en het leveren van aanvullend lokaal nieuws. “

De franchisegever zorgt voor de opmaak van de krant, levert circa 30% van de inhoud aan redactionele artikelen (nieuws, recepten, puzzels, etc.) en realiseert inkoopvoordelen op het gebied van opmaak, drukken en verspreiding. Alles is transparant, de ondernemer krijgt inzage in daadwerkelijke kosten van opmaak, drukken en verspreiding.

Ook geïnteresseerd? Klik dan hier voor nadere informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.