Nieuw tijdens Onderneem ‘t!: de thema bijeenkomsten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 7 & 8 april a.s. vindt voor de 13e keer de franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats. Dit jaar  vinden voor het eerst 4 thema bijeenkomsten plaats op de beursvloer. Food & Horeca, Bedrijfsoverdracht, Dienstverlening en Internet & Ondernemen passeren de revue.

“De thema’s die op donderdag centraal staan zijn: ‘Food & Horeca’ en ‘Bedrijfsoverdracht’. Op vrijdag staan ‘Dienstverlening’ en ‘Internet & Ondernemen’ centraal. De thema’s worden geopend door goeroes, specialisten uit de betreffende branche en worden besproken tijdens een paneldiscussie bestaande uit franchisegevers en deskundigen uit de betreffende branches. De bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken”, vertelt beursorganisator Tom Barten.

Andere bijeenkomsten tijdens de franchisebeurs is o.a. het Ondernemersforum, waar franchisenemers van bekende formules vertellen over hun ervaringen als franchisenemer en vragen van de bezoekers beantwoorden en de seminars. Ook dit jaar is er weer een seminarruimte waar standhouders een presentatie, workshop of quiz verzorgen.

Gratis toegangskaarten bestellen voor de franchisebeurs kan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website