Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw winkelconcept Spare Rib Express

Dit kwartaal gaan drie nieuwe franchisenemers van start bij Spare Rib Express met een recentelijk ontwikkeld winkelconcept. In het verleden werden de professionele cateringkeukens voornamelijk gevestigd op industrieterreinen, wat lage huurkosten en geen gemeentelijke beperkingen als voordeel had.

De drie nieuwe franchisenemers van de franchiseformule zullen gaan werken met het ‘nieuwe generatie winkelconcept.’ De vestigingen zullen geopend worden in Zwolle, Den Bosch en Arnhem. De vestigingen bevinden zich op drukke B1 locaties en hebben naast de mogelijkheid van bezorgen ook een afhaalmogelijkheid.

Bij deze locaties staat de beleving van de klant centraal. De klant zal een beter beeld krijgen van de ambachtelijkheid binnen de formule, die zich vooral onderscheid door dagverse bereiding van haar vlees- en visgerechten. Dit zal gerealiseerd worden door een (deels) open keuken en de bijhorende formule uitstraling.

David Pinedo, Franchise Manager bij Spare Rib Express, laat weten dat de huidige vestigingen tot en met september jl. een omzetgroei van 10,3% hebben gemaakt.