Nieuwe country directeur voor Specsavers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Specsavers2

Remko Berkel volgt Julie Perkins, dochter van de oprichter van Specsavers Nederland, op. Berkel is daarmee benoemd tot country director van de brillenketen. Dat maakte RetailNews onlangs bekend.

Hiervoor was Berkel werkzaam op de commerciële afdeling binnen Specsavers. Hij was daar verantwoordelijk voor de Noord-Europese regio. Daarnaast heeft de nieuwe country director ook voor Grandvision, Pearle en Rotter y Krauss gewerkt. Berkel gaat zich, als country director, focussen op de expansie van Specsavers in Nederland. Bovendien gaat hij nieuwe technologieën introduceren. Julie Perkens is nu verantwoordelijk voor partner recruitment en brand development voor de Noord-Europese regio.

Op dit moment telt Specsavers 115 vestigingen in Nederland en staat daarmee op de derde plek. Pearle en Hans Anders zijn de grootste brillenketens. Specsavers wil de komende jaren uitbreiden naar 135 of zelfs 150 vestigingen. Perkins zegt daarover: “Klanten moeten binnen twintig minuten bij één van onze vestigingen kunnen zijn”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.