Nieuwe: D.I.O. Scherpenzeel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

D.I.O. Drogisterijen
D.I.O. drogisterij opent een vestiging in Scherpenzeel
6 mei jongstleden opende D.I.O. een nieuw filiaal in Scherpenzeel. Het is een sfeervolle, inspirerende en overzichtelijke winkel geworden. Consumenten vinden er alles op het gebeid van parfumerie en gezondheid
 
Esmeralda van Knobelsdorff, eigenaar D.I.O. Drog./Parf. Esmeralda is enthousiast. ‘Ik ga met een deskundig en betrokken team deze prachtige winkel runnen. Ik kan mijn droom verwezenlijken en heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst’!

Feestkorting
Klanten profiteren in de eerste twee weken van spectaculaire kortingen. De eerste 200 klanten ontvangen bij besteding vanaf €15,00 een goed gevulde Idyl (ons huismerk) tas cadeau!

Over D.I.O.
Alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. Een groot voordeel hiervan is de grote vrijheid voor de ondernemer. Door dit naar eigen inzicht ondernemen kunnen de D.I.O. drogisterijen veel beter lokale activiteiten ontplooien en hun assortiment aanpassen aan de doelgroep. D.I.O. ondersteunt starters met een compleet pakket aan financiële borgstellingen, begeleiding, opleiding en hulp bij inrichtingen. Daarnaast is D.I.O. de formule bij uitstek voor beginnende ondernemers door de relatief lage formulekosten.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 18 mei 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.