Nieuwe franchisenemer Quickmediator Duitsland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Mediation is, na Nederland, ook enorm in opkomst in Duitsland. De eerste successen van franchiseformule Quickmediator zijn al behaald in Duitsland. Sandra Henningsen, Quick mediator, is de pilot gestart en zij heeft in sneltreinvaart bekendheid gekregen in Stuttgart met de Quick5 methode, een snelle en simpele methode om met de betrokken partijen tot een oplossing te komen.

Sabine Hoffman, franchisenemer bij Quickmediator, is twee weken geleden van start gegaan in Frankfurt. De onderneemster heeft haar eerste klanten al binnen. “Als een van de eerste franchisenemers van Quickmediator is de franchiseformule nu mijn belangrijkste inkomstenbron geworden. Het concept heeft mij overtuigd en ik ben zeer enthousiast dat ik actief betrokken ben bij de groei van Quick Mediator in Duitsland”.

Quickmediator verzorgt alle facilitaire ondersteuning op het gebied van opleiding, leadgeneratie en training. De franchiseformule is internationaal actief en ieder land heeft zijn eigen hoofdvestiging. Zij merken nu al een omzetverhoging door een toename van het aantal aanvragen voor mediations. Er komt namelijk een wetswijziging aan om mediation te professionaliseren en het gebruik ervan in het bestuursrecht, het belastingrecht en het burgerlijk recht te bevorderen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.