Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer voor Quickmediator

16 november 2012

Thea van Winsum
Voor de locatie in Zeewolde start onderneemster Thea van Winsum bij Quickmediator als franchisenemer. Thea was reeds al zelfstandig ondernemer, maar ze had duidelijk de behoefte aan kennis, ondersteuning, meer marketing en landelijke exposure. Daarom heeft ze gekozen om franchisenemer te worden bij Quickmediator.

“Ik heb gekozen voor Quickmediator, omdat ik een goede indruk had van de organisatie en omdat ik van diverse franchisenemers van Quickmediator enthousiaste verhalen had gehoord over de formule.  Doordat er landelijk leads worden ingekocht en goed op google wordt ingezet, wordt de organisatie veel gevonden door mensen die op zoek zijn naar Mediation. Het voordeel is dat ik me daardoor volledig bezig kan houden met het vak Mediation, dat vind ik tenslotte ook het leukste. Ik ben erg blij dat ik deze beslissing genomen heb”, aldus Thea.

Quickmediator is een franchiseorganisatie voor mediators en actief in meerdere landen. De franchiseorganisatie groeit in Nederland gestaag door. De nieuwe vestiging in Zeewolde is de 11e vestiging in Nederland.

dinsdag 13 november 2012.