Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe groep drogisten stapt over naar D.I.O.

Een groep enthousiaste drogisten bracht op 6 oktober jl. een bezoek aan het hoofdkantoor van franchiseorganisatie D.I.O drogisterijen in Diemen. Deze negen franchisenemers hebben de overstap naar de D.I.O formule gemaakt en deze samenwerking werd gevierd met een speciale champagnelunch. Er sloten zich dit jaar al meerdere franchisenemers aan bij deze formule. Hierdoor bereikte D.I.O de langverwachte grens van 200 drogisterijen.

Jos Jongstra, algemeen directeur van D.I.O Drogisterijen, heette de franchisenemers welkom en na een introductie werd de bedrijfsfilm bekeken. Aansluitend werd er gesproken over het beleid van D.I.O. Vervolgens vond er een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats met de winkelaccountmanagers en met de verkoopafdeling. De rondleiding ging verder langs alle afdelingen van het kantoor en door het distributiecentrum. De franchisenemers vonden het een unieke ervaring om van het begin tot het eind mee te lopen op deze logistieke weg.

1 januari 2016 zullen deze franchisenemers officieel toetreden tot de D.I.O.-familie. Door de bijeenkomsten, wat inmiddels een echt D.I.O-ritueel is geworden, voelen de franchisenemers zich alvast betrokken bij de organisatie voordat ze in januari echt van start gaan.