Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vestiging Runnersworld in Dordrecht heropend

Hardloopketen Runnersworld heropent een vestiging in Dordrecht na twee jaar afwezigheid. In de circa tweehonderd vierkante meter grote winkel aan de Korte Parallelweg 169 (Maasplaza) vinden recreatieve en (semi)professionele hardlopers een uitgebreid A-merkaanbod van hardloopkleding, -schoenen en -accessoires. Zij kunnen er ook terecht voor een persoonlijk hardloopadvies op maat.

De beleving van de hardloopsport staat centraal in de Runnersworldwinkel. Doordat alle medewerkers zelf enthousiaste lopers zijn, vertellen ze er graag over en kunnen ze de klanten van veel antwoorden op vragen voorzien. Trainingen, blessures, wedstrijdvoorbereiding of de juiste kleding en schoenen; bij Runnersworld kunnen lopers altijd terecht. En daarbij maakt het niet uit of iemand nu traint voor een eerste vijf kilometer of richting zijn of haar vijftigste marathon gaat.

Eigenaar van Runnersworld Dordrecht is Jurgen Holling, al meer dan twintig jaar een fanatiek hardloper. Dankzij een hechte relatie met een podotherapeut en een adviseur op het gebied van hardloopblessures is ook aan meer geavanceerde vragen en verzoeken perfect te voldoen. Uiteraard biedt Runnersworld Dordrecht – net als de meer dan 25 andere winkels in het land – een loopbaan met videoanalyse. Zo is voor lopers van alle niveaus altijd de bij de loopstijl best passende schoen te vinden.

“Het is mooi om na twee jaar afwezigheid terug te keren naar onze wortels in Dordrecht”, zegt Holling. “We zijn twaalf jaar geleden begonnen en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van schoenen, kleding, accessoires en advisering. Om nu opnieuw onder de vlag van de nummer één in hardlopen te opereren doet ons goed. Vanaf 1 april is en blijft het onze zorg om lopers van alle niveaus zich hier thuis te laten voelen. Hopelijk leiden onze adviezen en aandacht ertoe dat zij de deur uitstappen met nog meer zin in hardlopen. Dat zie ik echt als onze belangrijkste taak. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat op deze goed bereikbare locatie kunnen bewerkstelligen.”