OAMKB lanceert app voor ondernemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De kleinste veranderingen in de wet kunnen soms grote juridische en fiscale gevolgen hebben voor o.a. franchisegevers en nemers. Daarom lanceert OAMKB haar eigen app voor ondernemers. Zo blijven bedrijven op de hoogte van het laatste nieuws en kunnen zij met één klik contact opnemen met de professional die bij de gebruiker in de buurt zit.

OAMKB is een online accountants- en administratiekantoor. Met een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs levert OAMKB financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers.

De app geeft toegang tot een uitgebreide kennisbank, hier kun je tips & trucs vinden voor ondernemers. Daarnaast houdt de app de gebruiker op de hoogte van het laatste nieuws betreft actuele onderwerpen in het ondernemerschap.

“Het voordeel van onze app is dat je als gebruiker jouw eigen financieel professional ‘op zak’ hebt en met slechts één klik een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen, een afspraak kunt inplannen en antwoord krijgt op al jouw vragen. Naast nieuwsartikelen over actuele onderwerpen, vind je ook artikelen over belangrijke onderwerpen in onze blog. Zo kun je makkelijk vanaf je telefoon of tablet alle informatie nalezen. Via de app kun je, als voorbereiding op jouw bezoek aan één van onze financiële professionals, ook alle noodzakelijke documenten direct naar jouw OAMKB partner sturen en direct contact opnemen voor al jouw vragen. Zo ben je altijd up-to-date over de voor jou belangrijke onderwerpen.” aldus een woordvoerder van OAMKB.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.