Oil & Vinegar mikt op internationale expansie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Oil & Vinegar slaat aan in het buitenland. De formule opende onlangs zijn honderste vestiging in Puerto Rico. De volgende stap is het openen van een vestiging in Japan begin 2016.

Oil & Vinegar beschikt over twaalf vestigingen in Nederland. Sinds 2013 zijn per jaar netto tien vestigingen geopend. Een woordvoerder laat weten dat er vooral sprake is van een sterke groei in België, Duitsland en op het Amerikaanse continent. De eigenaar van Oil & Vinegar richt de koers van het concern de laatste jaren dan ook op international expansie.

In 2007 werd de franchiseformule na faillissement overgenomen door investeringsmaatschappij Elsschot Ondernemingen en lag de focus vooral op het neerzetten van een sterke formule. Het concept ‘een belevingswinkel voor de zintuigen’, wordt ook in de winkels in het buitenland doorgevoerd, aldus een woordvoerder van Oil & Vinegar.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Muktar

    should last a few months at least but a prsenfsoiofal would tell you not to use it after a few weeks at best. Mold can grow around the lip of the container even if lots of vinegar. If you are going to properly bottle it then it could last much longer and won’t require refrigeration. Google canning (jars) its actually easy but be sure to follow directions.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.