Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Oil & Vinegar zoekt franchisenemer in Arnhem

Oil & Vinegar is een internationale franchiseformule. Met meer dan 40 winkels in Nederland, België, Duitsland en nog eens bijna 40 vestigingen in 8 andere landen. Het concept is in de basis een culinaire cadeauwinkel. De producten worden met zorg uitgekozen en doorgaans met aandacht geproduceerd door traditionele familiebedrijven in het land van herkomst. Om de unieke beleving over te brengen naar de klant heeft Oil & Vinegar olijfolie en azijn van de tap. Klanten kunnen producten ook proeven.

Oil & Vinegar wil graag een vestiging openen in (de regio) Arnhem. Het gezellige centrum van de hoofdstad van Gelderland heeft veel te bieden, liefhebbers van winkelen en uitgaan komen in Arnhem ruimschoots aan hun trekken. De verschillende musea, het Gelredome, Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Modekwartier Arnhem gecombineerd met een levendige horeca zorgen voor veel aantrekkingskracht naar deze inspirerende stad. Op een A1 locatie midden in het winkelgebied is momenteel het prachtig pand beschikbaar. Het betreft een unieke kans, u kunt snel van start gaan, het voorwerk is grotendeels al verricht!

Op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, winkelinrichting, presentatie verzorgt het Service Centre van Oil & Vinegar in Oosterhout voor intensieve ondersteuning. Bent u geïnteresseerd en spreekt deze franchiseformule u aan? Meer informatie over deze vestiging ter overname vindt u hier.