Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Olympia Uitzendbureau Franchise Award uitgereikt


Dominique Dello van Olympia Uitzendbureau Venlo heeft afgelopen vrijdag onder grote belangstelling officieel de Olympia Uitzendbureau Franchise Award in ontvangst mogen nemen. In maart werd Dello tijdens de jaarlijkse Olympianendag door zijn mede-franchiseondernemers verkozen tot beste franchiseondernemer van 2011.

Onder grote belangstelling van collega’s, klanten, familie en vrienden nam Dominique Dello de Franchise Award vrijdag op een feestelijke manier in ontvangst. In restaurant Hapas in Venlo werden ruim 150 gasten verwelkomd voor een gezellige barbecue en aansluitend een feestavond. Vooraf reikte algemeen directeur Jelle Bultsma de officiële beker aan Dominique Dello uit en benadrukte hij nogmaals waarom juist Dello dit jaar de award verdient. Ook Dello’s teamleden werden door Bultsma in het zonnetje gezet.

De Olympia Franchise Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de franchiseondernemer die de beste prestatie neerzet op het gebied van ondernemerschap, groei en samenwerking met bedrijven, uitzendkrachten en collega’s. Dominique werd door de jury en zijn mede-franchiseondernemers geprezen om de groei van zijn vestiging en goede prestaties op het gebied van klanttevredenheid.

“In maart was ik al vereerd dat ik door mijn collega-franchiseondernemers werd verkozen tot franchiseondernemer van het jaar, maar om de beker in ontvangst te mogen nemen ten overstaan van vrienden, collega’s en klanten maakt het toch wel officieel”, zegt Dominique Dello, franchiseondernemer Olympia Uitzendbureau Venlo.

dinsdag 5 juli 2011.