Ondernemer Derk Müller tevreden met grootste Ritel winkel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Derk Müller heeft sinds april j.l. de grootste Ritel winkel van Nederland; een Ritel XL vestiging. Hij verhuisde naar een nieuw pand aan de Stationsweg in Hulst en heeft sindsdien de grootste vestiging in Nederland met maar liefst 200 m² verkoopoppervlak. De Nationale Franchise Gids blikte samen met Müller terug op de verhuizing en zijn ervaringen.

Zeven jaar geleden begon de ondernemer in zijn oude vestiging, tevens in Hulst, aan zijn avontuur. Inmiddels had de vestiging een groei van 300% doorgemaakt en werd de winkel te klein. De keuze voor verhuizing was snel gemaakt. “We hebben het assortiment flink uitgebreid, hebben meer medewerkers en meer werkplekken”, aldus Müller. De nieuwe vestiging heeft verder een nieuw business point, een service balie én een reparatie service. Hier wordt het toestel van de klant ter plekke gerepareerd.

De keuze voor Ritel lag voor de hand voor Müller. “Ritel is met 21 vestigingen al meer dan 20 jaar markleider in Zuidwest-Nederland. Het oranje en blauw is bekend bij de mensen hier.” Müller merkte dat hij dit jaar weer ruimte in de markt zag. “De markt liet een verhuizing en vergroting ook toe. Toen ik dit prachtige pand tegen kwam, dook ik er direct bovenop.” De veranderingen in de markt van telefonie zijn volgens Müller enorm. Het gros van het assortiment bestaat uit smartphones en accessoires, daar waar het bij de start 7 jaar geleden nog voornamelijk ‘gewone’ mobiele telefoons waren.

Ritel heeft de ondernemer ook ruimte gegeven eigen inbreng te leveren voor de nieuwe vestiging. “De indeling hebben we merendeels zelf bedacht en ontworpen. We voelen ons enorm gelukkig met het eindresultaat, het voelde als een persoonlijke verhuizing.” Over de toekomst is de ondernemer ook positief gestemd. “Toekomstplannen zijn er altijd. We zien mogelijkheden voor uitbreiding. Ons magazijn is hier in ieder geval op berekend, we zullen dus stapsgewijs door kunnen groeien.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise