Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemer worden? Laat je informeren op Franchisebeurs 2021

Op 23 en 24 september aanstaande gaat het weer gebeuren, de jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t!. Dé plek waar je je als aspirant ondernemer kan laten informeren over alle mogelijkheden binnen franchise. Al ruim 45 franchiseformules hebben zich ingeschreven voor de beurs en komen graag met jou in contact.
Veel variatie in aanbod

Tijdens de komende editie van Onderneem ‘t! kunnen aspirant ondernemers zich ruim laten informeren. Het aanbod van formules is divers. Van bekende deelnemers naar gloednieuwe, nationale en internationale partijen, en van food retailers naar zorgverleners.

Een aantal nieuwe namen die zich hebben ingeschreven zijn o.a.: Esprit, Trendhopper, Budget Home Stores, Makelaar voor een uur, FT-CLUB, Amberrosia, Carrière Uitzendbureau, Kenneth Smit, Live Escape, Pitaya, O’Tacos en Interswapp.

“We zijn blij met de variatie aan nieuwe formules die zich hebben ingeschreven voor de beurs. Het belooft een mooie editie te worden,” aldus medeorganisator Tim Hazekamp.

Daarnaast zijn er ook weer bekende en vertrouwde formules aanwezig, waaronder: Anytime Fitness, 30ml Coffee Roasters, De Beren, FEBO, Taco Mundo, Kwalitaria, úw topSlijter, Bailine, ViaViela, BilancioBudget, Straetus Incasso, fit20, Tubz, InXpress, Pepp.fit, De Pizzabakkers, Fortune Coffee, Bakkertje Bol en Mitra. Klik op deze link voor de volledige deelnemerslijst.

Dienstverlenersmarkt en Startersplein

De Dienstverlenersmarkt, een plein waar je je kunt laten informeren door 20 dienstverlenende franchiseformules, in een toegankelijke markt-setting, keert dit jaar weer terug. 20 marktkramen die allen geïnteresseerd zijn in jou. Waar sluit jij bij aan?

Ander terugkerend element is het Startersplein. 10 startende franchiseformules die net hun formule hebben opgericht en op zoek zijn naar ambassadeurs die hun merk verder in de markt gaan zetten.

Heb je interesse om de beurs te bezoeken? Kijk dan voor meer informatie hier: www.ikwordondernemer.nl/

Veilig naar de beurs

Als organisatie vinden wij veiligheid voor onze standhouders, bezoekers en medewerkers erg belangrijk. De beurs wordt gezien als een doorstroomlocatie, wat inhoudt dat de beurs onder de huidige maatregelen gehouden mag worden. Om ervoor te zorgen dat je een optimale ervaring hebt, zorgen wij voor passende maatregelen. Zo zullen wij de 1,5 m maatregel handhaven, zorgen we voor voldoende dispensers, vaker schoonmaken van oppervlaktes, voldoende luchtcirculatie, etc., maar zullen wij niet om een coronatest vragen bij binnenkomst. Mondkapje is ook niet verplicht.

[box]Vraag via deze link uw toegangskaart aan.[/box]
×