Online People gaat samenwerking aan met GreenshootHR

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Online-people is een samenwerking aangegaan met GreenshootHR. Daarmee kan Online-People haar (flexibele) medewerkers en klanten laten groeien en ontwikkelen op persoonlijk en organisatorisch vlak gedurende hun loopbaan. GreenshootHR ondersteunt hun kandidaten en opdrachtgevers met adviezen en HR-instrumenten. Franchisenemers hebben op die manier bij Online-People een extra tool in handen om klantenbestanden te faciliteren op het gebied van werkgeverschap en kunnen daarmee hun dienstverlening uitbreiden.

De dienstverlening van Online-People wordt door middel van GreenshootHR ondersteunt, waaronder optimalisatie van de flexibele schil. Dit geeft de optimale balans tussen continuïteit en flexibiliteit. Er zijn veel mogelijkheden om de flexibiliteit van de inzet van mensen en hun kennis en vaardigheden te optimaliseren, waaronder de arbeidsjuridische flexibiliteit.

Daarnaast kan GreenshootHR worden ingezet om organisaties te helpen de ontwikkeling van de verwachtingen van de omgeving vast te stellen en deze te verbinden aan de benodigde ontwikkeling van de mensen in de organisatie. Hiervoor wordt een verbinding gelegd tussen klant- en medewerkerstevredenheid. GreenshootHR biedt tevens de mogelijkheid om de benutting van talent te verbeteren door middel van coaching. Het kan hier gaan om persoonlijk talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of teamontwikkeling.

Greenshoot verzorgt ook de outplacement van bedrijven. Outplacement bij GreenshootHR is persoonlijk en op maat. Afhankelijk van de specifieke doel- en vraagstellingen van de werknemer wordt het individuele programma vormgegeven.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website